Samsung komt spoedig met nieuwe 8 megapixel slider


Samsung is achter de schermen druk bezig met een 8 megapixel opvolger van de Soul slider. De Samsung S8300 beschikt daarnaast over een touchscreen.

Het heeft er alle schijn van weg dat Samsung met de S8300 stevig wil inzetten om een nieuw verkoopsucces voor 2009 te behalen. We mogen een aankondiging dan ook al waarschijnlijk in het eerste kwartaal verwachten.

Samsung komt spoedig met nieuwe 8 megapixel sliderSamsung komt spoedig met nieuwe 8 megapixel slider

Samsung is als fabrikant toch wel het beste in het ontwikkelen van slanke sliders. De S8300 is hierop geen uitzondering; met zijn 12.8 millimeter is de S8300 uiterst 'slim' te noemen. Toch beschikt dit toestel dus over een 8 megapixel CCD sensor die ook nog eens over autofocus beschikt. Geschoten plaatsjes worden weergegeven op een 2.8 inch WQVGA AMOLED touchscreen beeldscherm. WQVGA betekend een hele nette resolutie van 400 x 272 pixels.

Samsung komt spoedig met nieuwe 8 megapixel slider

Onder de overige eigenschappen zouden zich onder andere bevinden; geïntegreerde GPS ontvanger, HSDPA ondersteuning, FM radio ontvanger met RDS en natuurlijk Bluetooth.

Naast het nodige hardware geweld beschikt de Samsung S8300 over de widget besturing die we ook al op de TouchWiz en Omnia zagen. Mocht meer informatie binnenkomen over dit nieuwe toestel, dan lees je dat hier als eerste terug.

Bron: Daily Mobile



Praat mee over dit artikel