Samsung kondigt opmerkelijke samenwerking met bekende koffiebrander aan


Samsung heeft een samenwerkingsverband aangekondigd met een "premium en innovatief" bedrijf. Welk bedrijf dat is? Het gaat om koffiebrander Illycaffè, kortweg Illy.

Nu is Illy weliswaar de uitvinder van het automatische koffiezetapparaat (waarvoor onze dank), erg innovatief willen we het bedrijf niet noemen. Dat komt voornamelijk omdat wij de overeenkomsten tussen beide bedrijven niet zo goed zien. De bedoeling is dat Samsung haar producten in de winkels van Illy gaat toepassen. Hierdoor moeten klanten enerzijds een betere gebruikservaring krijgen tijdens het koffie drinken, anderzijds raken ze bekend met de producten van Samsung. Win-win-situatie aldus het vage persbericht.

Illy and Samsung
Een tablet bij uw koffie?

Nu vinden wij weliswaar het raadplegen van een Galaxy S4 of Note 3 tijdens het koffiedrinken erg plezierig, om er nu een samenwerkingsverband voor te sluiten. Je moet overigens wel eerst het vliegtuig, de boot of de tunnel pakken om de eerste Illy-winkel met Samsung-apparatuur te bezoeken. Het Illy-café Regent Street Londen is de eerste winkel die ermee wordt uitgerust. Je herkent straks de winkels waar je een Samsung Note-tablet kunt aantreffen door de aanduiding “digitalized by Samsung”.

Bron: Samsung Mobile Press


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Black
€ 242,56 € 242,56   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 3 N9005

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 3 N9005


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel