Ware opvolger Huawei Ascend P6 is nieuwe Ascend Sx

· 2 reacties


De ware opvolger van de Huawei Ascend P6 is niet de P6S of P7, maar een toestel met een geheel nieuwe serie. Een serie die al het goede uit de D en P-serie moet samenvoegen; de S-serie. Het eerste model daarin moet het nieuwe vlaggenschip worden.

Denk dan aan een toestel met een gelikt uiterlijk zoals de Ascend P6, maar dan met high-end specificaties. Toen de P6 namelijk uitkwam beschikt deze niet over de aller hoogste specificaties, iets wat volgens Huawei ook niet per se nodig was. Uiteindelijk bleek dit voor sommigen toch een dealbreaker. Het nieuwe vlaggenschip moet volgens Huawei dan ook over de allerbeste specs beschikken.

Huawei Ascend P6 cutout
De Ascend P6 was één van de mooiste Huawei's tot nu toe

Er wordt momenteel al flink over de Ascend Sx gesproken. Zo krijgt hij een 2K-beeldscherm mee met een eigen 64-bit processor met 3 GB aan RAM. De camera schiet maximaal in 16 megapixel en de batterij telt 3.050 aan mAh. En dit alles in een behuizing van 6,9 millimeter dik. Reden waarom Huawei dit niet de P7 zal noemen is omdat de prijs ook een stukje hoger zal liggen. Denk aan een bedrag van vergelijkbare vlaggenschepen.

Bron: Weibo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel