Gelekte HTC Radiant: tweede Windows Phone-gigant


HTC presenteert naar verwachting volgende week de Radiant, het tweede toestel van het merk met een groot 4.7 inch scherm. Deze telefoon komt eerst in de VS op de markt. Of het toestel ook naar Europa komt is nog onbekend.

De Radiant wordt waarschijnlijk op de CES, die volgende week in Las Vegas begint, gepresenteerd. Het toestel heeft net als de Titan naar verluidt een 1.5 GHz-processor en 512 MB RAM. Het gaat hier om een toestel met LTE, een techniek die in Nederland alleen in een testnetwerk van KPN gebruikt wordt. De kans dat deze telefoon in deze vorm naar ons land komt, is daarom klein, maar het zou niet de eerste keer zijn dat een LTE-loze variant in Europa op de markt wordt gebracht.

HTC Radiant

Het lijkt er sterk op dat naast HTC ook LG en Nokia nieuwe toestellen met Windows Phone zullen presenteren op de CES, dat daardoor een belangrijke beurs voor Microsoft lijkt te gaan worden. De komst van Nokia naar Windows Phone heeft mobiele besturingssysteem vleugels gegeven, wat het OS opnieuw interessant heeft gemaakt voor andere fabrikanten.

Bron: Pocketnow.comPraat mee over dit artikel