Dell Streak 7 complementeert Streak-familie


Dell heeft officieel de langverwachte 7-inch versie van haar Streak-tablet aangekondigd. Nieuw zijn onder andere de rappe NVidia Tegra 2 dualcore-processor en grotere opslagcapaciteit.

Voor wie bekend is met de 5-inch Dell Streak kunnen we de wijzigingen in één zin opsommen; groter scherm, betere processor, meer intern geheugen, nieuwere Android-versie en uitgebreidere WiFi-ondersteuning.

Dell Streak 7 Looking Glass

Voor wie de Dell Streak 5 niets zegt stellen we graag de Streak 7 van Dell even aan je voor; een 7-inch tablet draaiend onder Android 2.2 (Froyo). Aan de voorzijde treffen we een 1.3 megapixel camera aan bestemt om mee te videobellen. Aan de achterzijde zit een 5 megapixel camera inclusief flitser en autofocus. Het kloppende hart van de Dell Streak 7 is een dual-core NVIDIA Tegra 2-processor die op 1 GHz geklokt is. In tegenstelling tot de 5 beschikt de 7 over het snellere WiFi n-protocol.

Gorilla glass

Het multi-touchscreenpanel van de nieuwe Streak beschikt over het uiterst duurzame en krasbestendige Gorilla-glas wat we kennen van andere high-end tablets. Hierdoor met je nieuwe Dell aanwinst extra lang mee gaan én tussentijds mooi blijven. Wanneer de Dell Streak 7 in de winkel ligt is onbekend. Schrijf je gratis in voor onze reminder-service hierboven. Ontvang je van ons eenmalig een e-mail zodra de tablet in de winkel verkrijgbaar is.



Praat mee over dit artikel