Sony presenteert grote Xperia T2 Ultra en muzikale Xperia E1


Sony heeft er twee smartphones bij; de Xperia T2 Ultra en de Xperia E1. De eerste is een 6 inch grote multimediatelefoon terwijl de Xperia E1 juist erg muzikaal is met een 'grote mond'.

De Xperia T2 Ultra mag met 6 inch dan wel ongeveer even groot zijn als de Xperia Z Ultra, dat wil niet zeggen dat de T2 Ultra z'n opvolger is. Het beeldscherm kent namelijk een HD-resolutie van 1.280 bij 720 pixels. Lager dus. Toch beschikt het toestel over een 13 megapixel camera, een quadcore processor en een 3.000 mAh grote batterij. Er is zelfs ondersteuning voor 4G.

Sony Xperia T2 Ultra color range
De grote Sony Xperia T2 Ultra

Dames zullen met de camera van de T2 Ultra veel plezier beleven. Er zit namelijk een speciale Portrait Retouch-functie op waarmee je kunt experimenteren met make-up effecten. Maar er zijn ook unisex functies zoals Timeshift Burst die 31 beelden per 2 seconden kan vastleggen en Sweep Panorama voor de mooiste panorama-foto's. De Sony Xperia T2 Ultra krijgt een adviesprijs mee van slechts 399 euro.

Xperia E1

Dan kondigde Sony ook nog de brutale Xperia E1 aan. Dit 4 inch grote toestel beschikt over een luide 100 dB luidspreker en 30 dagen gratis toegang tot Music Unlimited. De muziekapp open je door de speciale Walkman-knop in te drukken en bladeren door je muziek doe je door te schudden met het toestel.

Sony Xperia E1 white black
De muzikale Sony Xperia E1

Dit alles wordt aangestuurd door een 1,2 GHz dualcore processor die volgens Sony voldoende kracht biedt om alles soepel te laten draaien. De Sony Xperia E1 komt uit in de kleuren paars, wit en zwart en krijgt een adviesprijs mee van 149 euro. Van de E1 komt naast een Single ook een Dual SIM-uitvoering op de markt.


Prijsvergelijker Sony Xperia T2 Ultra

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia T2 Ultra


Prijsvergelijker Sony Xperia E1

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia E1


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel