CES 2008: Bill Gates toont per ongeluk nog niet officiële Palm


De allerlaatste presentatie van Bill Gates op de CES beurs viel tegen. Het belangrijkste nieuws kwam dit keer niet uit Bill's mond, maar van een Powerpoint sheet; een nog niet officiële Palm telefoon draaiend onder Windows Mobile.

Er werd belangrijk nieuws verwacht, een grote overname of een nieuw innovatief product. Microsoft had namelijk wat goed te maken vanwege vorig jaar. Toen hield Apple alle wind uit de zeilen met de aankondiging van de iPhone.

Toch was er wel iets interessants aan Bill's presentatie; hij toonde deze nog niet officieel aangekondigde Palm. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om de Palm Treo 800w.

CES 2008: Bill Gates toont per ongeluk nog niet officiële Palm
Is dit de Palm Treo 800w?

De heren van Engadget had hem al eerder gefotografeerd maar was toen erg onscherp. De mensen van WMExperts hadden vermoedelijk een betere camera bij zich.

Informatie over de Treo 800w is schaars. Het beestje zou naar verluidt draaien onder Windows Mobile 6 Professional en over WiFi netondersteuning beschikken. Of het hier ook om versie 6.1 gaat waar we je eerder over informeerden is nog onduidelijk.

Het wachten is totdat Palm het toestel officieel zal gaan aankondigen. Omdat Palm verzuimt heeft dit (tot dit moment dan) te doen, is de eerstvolgende gelegenheid de Mobile World Congres volgende maand.

Update: De bij dit artikel gebruikte snapshot is niet gemaakt tijdens de presentatie, maar dusdanig samengesteld om te passen bij de inhoud van dit nieuwsbericht.

Bron: WMExperts


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel