HTC Titan II; groot, groter, grootst


HTC heeft er een handje van op telefoons vooral groter te maken. Waren we eerste tevreden met 3.5 inch, werd 4.3 de standaard. HTC denkt dat er nog wel een schepje bovenop kan en brengt ons 4.7 inch met een bijbehorend grote camerasensor.

De HTC Titan II beschikt namelijk naast het haast belachelijk grote 4.7 inch beeldscherm over een cameraresolutie van 16(!) megapixel. Het is bovendien HTC's eerste Windows Phone-telefoon met LTE-ondersteuning.

HTC Titan II Bresson
HTC Titan II

De Titan II is overigens niet het eerste 4.7 inch grote Windows Phone-toestel. De eerste Titan ging met die eer aan de haal. Wel nieuw is de 16 megapixel camera. Nog nooit eerder werd een mobiele telefoon buiten Azië verkocht met een dergelijk grote camerasensor. We sluiten Azië uit want die zijn koploper in high-spec-phones. Als je benieuwd bent naar de kwaliteit van 16 megapixel, dan heeft The Verge een fotoalbum online staan.

Exclusiviteit

HTC kondigt de Titan II aan als "exclusief voor AT&T" waaruit we kunnen opmaken dat het toestel niet in de Nederlandse winkel verkrijgbaar zal zijn. Wellicht dat dit op termijn wel zal gebeuren, maar de eerste maanden in ieder geval niet.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel