Nieuwe Samsung Galaxy Note 3 Neo eindelijk officieel


Hij liet even op zich wachten maar de Galaxy Note 3 Neo is dan toch eindelijk officieel. Samsung zelf schenkt er maar weinig aandacht aan, zo staat het model alleen op de Poolse site. De Note 3 Neo kan gezien worden als het goedkopere broertje.

Zo naast elkaar lijkt de Galaxy Note 3 Neo erg op z'n duurdere broer; de Note 3. Maar er zijn wel degelijk verschillen tussen beide. Zo is de Note 3 Neo een tikje kleiner; 5,5 inch ten opzichte van de 5,7 in de Note 3. Ook de schermresolutie is naar beneden geschroefd en komt uit op 1280 bij 720 pixels. Verder ontbreekt de brede microUSB 3.0-aansluiting onderop, die is vervangen door de meer gebruikelijke microUSB 2.0.

Samsung Galaxy Note 3 Neo overview
De Samsung Galaxy Note 3 Neo

Een ander verschil, al is die niet zo zichtbaar, is de cameraresolutie. De camera telt namelijk maximaal 8 megapixel. De front facing camera is met 2 megapixel wel gelijk gebleven. Qua processor is gekozen voor een opmerkelijke. Een hexacore Exynos bestaande uit twee krachtige 1,7 GHz ARM Cortex-A15 cores en vier energiezuinige Cortex-A7 cores op 1,3 GHz. Er is ook een niet-4G-versie van het toestel, die krijgt een quadcore processor op 1,6 GHz mee. De Note 3 Neo komt binnenkort uit in de kleuren zwart, wit en groen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 3 Neo N7505

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 3 Neo N7505


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel