Zo ziet de eenvoudiger Samsung Galaxy Note 3 Neo eruit


Volgens een nieuwe bron ziet de goedkopere Note 3 Neo, of Note 3 Lite, er zo uit. Ja de gelijkenis met de Note 3 is groot, maar er zijn wel wat verschillen. Al zitten die voornamelijk onder de motorkap.

We hebben de afbeeldingen van de Note 3 en de zogenaamde Note 3 Neo over elkaar heen gelegd en dan blijkt dat de volumeknoppen op de Note 3 Neo iets hoger zitten. Het grootste verschil tussen beide is echter dat de Note 3 Neo een lagere 720p-resolutie beeldscherm krijgt.

Samsung Galaxy Note 3 Neo or Lite
De Galaxy Note 3 Neo of Lite

De bron meent ook een exclusieve scoop te hebben doordat het toestel in België te pre-orderen is, maar als ze NieuweMobiel.NL wat beter hadden gelezen dan wisten ze dat hij ook in Nederland al te bestellen is. Al staat hij hier onder de naam Note 3 Lite bekend. De prijzen worden wel bevestigd, die zijn aan de stevige kant. Mogelijk krijgen we daar nog een correctie op want voor hetzelfde bedrag heb je al een normale Note 3.

27 januari

Dan iets over de mogelijke lanceerdatum. Iedereen heeft het over een lancering op of vlakvoor het MWC eind februari in Barcelona. Maar het homescreen van de Note 3 Lite spreekt heel duidelijk over 27 januari. Volgende week dus. Als je ons niet gelooft, bekijk dan eens welke datum op het homescreen van de Note 3 staat. En wanneer werd die aangekondigd?

Bron: SamMobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel