Nokia breidt Prism collectie uit samen met Frédérique Daubal


De Prism collectie is Nokia's fashion-lijn. Vandaag kondigt Nokia een nieuwe telg aan binnen deze collectie; de 7900 Crystal Prism. Een diamant gesneden uiterlijk inclusief kristallen bedieningstoets ontworpen door Frédérique Daubal.

Als je vriendin inmiddels is uitgekeken op haar LG Prada of Samsung Armani dan heeft Nokia een leuk valentijnscadeau voor je in petto; de Nokia 7900 Crystal Prism. Leuk om cadeau te geven, om te krijgen des temeer.

Nokia introduceert namelijk vandaag een nieuw toestel binnen haar fashion-lijn; de Prism collectie. De 7900 Crystal Prism is in samenwerking met de Franse ontwerper Frédérique Daubal tot stand gekomen. Haar ontwerp is terug te vinden in het unieke laser-ets ontwerp en de door haar geïnspireerde wallpapers.

Nokia breidt Prism collectie uit samen met Frédérique DaubalNokia breidt Prism collectie uit samen met Frédérique Daubal
Nokia's nieuwe 7900 Crystal Prism

Dat het niet alleen om het uiterlijk gaat bewijst Nokia door de 7900 Crystal Prism uit te rusten met interessante specificaties. 2 megapixel camera, 3G technologie en 1 GB aan intern geheugen bewijzen dit. Daarnaast is het toestel uitgerust met een OLED beeldscherm. OLED wordt gezien als de opvolger van de alom bekende TFT beeldschermen. Het voordeel van OLED is dat ze ook in daglicht goed afleesbaar zijn en dat ze minder stroom verbruiken. Dit laatste komt omdat OLED geen achtergrond verlichting nodig heeft zoals dat bij TFT beeldscherm het geval is.

De Nokia 7900 Crystal Prism wordt nog dit kwartaal in de winkel verwacht tegen een verwachte verkoopprijs van EURO 375. Aanvullend beeldmateriaal is te vinden in het media archief op de Nokia 7900 Crystal Prism toestelpagina.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel