NieuweMobiel.NL wenst je een gelukkig en ‘connected’ 2013

· 2 reacties


De mensen achter NieuweMobiel.NL wensen je een bijzonder gelukkig, voorspoedig maar bovendien gezond nieuwjaar. Hierbij doen wij natuurlijk weer onze uiterste best je op de hoogte te houden van alles wat mobiel is.

Je kunt er vanuit gaan dat we hier op NieuweMobiel.NL en op onze zustersite NieuweTablet.NL weer die extra stap extra zullen om je op de hoogte te houden van alles wat mobiel is. Er zit namelijk een verrassing aan te komen!

Eerst enkele cijfers. Er werden in 2012 in totaal 150 telefoons toegevoegd, dat is flink minder dan de 210 van het jaar daarvoor. Blijkbaar resulteerde de crisis in minder uitgebrachte telefoons. Er werd wel flink meer gereageerd, jullie plaatsen ruim 2 maal zoveel reacties als vorig jaar. Ook de door ons verzamelde telefoon en abonnementsprijzen groeide met een factor 2. Je kunt er dus vanuit gaan dat wij ook in 2013 de allergoedkoopste en beste deal voor je hebben.

Nieuwe website

Dan nog even terugkomend op de eerder genoemde verrassing. Achter de schermen is hard gewerkt aan een totaal vernieuwde website. We gaan binnenkort afscheid nemen van een goede oude vriend die ons jarenlang trouw is geweest. De tijd is aangebroken om verder te gaan. We gaan je daar zo snel mogelijk meer over te vertellen. Stay tuned!

Rest ons je een bijzonder fijne nieuwjaarsdag te wensen en het allerbeste voor 2013!



Praat mee over dit artikel