Sony Xperia Z wederom gespot

· 7 reacties


Volgende week kondigt Sony naar alle waarschijnlijkheid de Xperia Z aan tijdens het CES-event. Dit nieuwe vlaggenschip dat voorheen als Yuga bekend stond beschikt over een 13 megapixel camera en is waterbestendig.

En juist die spat-waterbestendigheid wordt op de volgende foto benadrukt. Maar het blijft niet bij één enkele foto, de bron heeft er diverse weten te bemachtigen. Waarschijnlijk uit een videopresentatie waaruit ook eerder al beelden uitlekten.

Sony Xperia X water resistant

Duidelijk wordt dat Sony de details van de Xperia Z wil benadrukken. Die vinden we bijvoorbeeld aan de zijkant, die uit een soort strip bestaat van meerdere delen. Het doet wel wat denken aan de externe antenne van de iPhone. Het ontwerp wordt er in ieder geval net iets spannender van dan de huidige generatie smartphones van het bedrijf. Onze goedkeuring heeft het.

Sony Xperia Z side

Verder bevestigen de afbeeldingen de 13 megapixel Exmor RS camera, de HDR videomodus en het Full HD Reality beeldscherm. Sony houdt in de nacht van 7 op 8 januari haar CES persconferentie waarin het vermoedelijk naast deze Xperia Z ook de Xperia ZL zal aankondigen. Die laatste is nagenoeg gelijk aan de Z, maar dan in een kleiner jasje.

Bron: ePrice


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel