SwiftKey komt naar iPhone toe


Het ziet ernaar uit dat SwiftKey, het populaire toetsenbord van Android, naar de iPhone komt. Apple bezit nu nog het alleenrecht op typen op een iPhone. Maar voordat we te vroeg juichen, het lijkt voorlopig nog om een aparte app te gaan.

Android-gebruikers vervangen het standaard toetsenbord in een oogwenk door een ander exemplaar. Voorbeelden zijn SwiftKey en Swype. Je installeert ze in een mum en er zijn bovendien nog vele thema's beschikbaar. Gebruikers met een iPhone hebben dat niet. Zij zitten vast aan het standaard toetsenbord dat Apple bedacht en gemaakt heeft. Op zich niets mis mee, hij werkt goed en vlot, maar het is niet zo uitgebreid als Swype of SwiftKey.

SwiftKey Note App

Dit laatste laat het er niet bij zitten en omzeilt de regels van Apple door met een aparte app te komen. We hebben er een screenshot van binnen en het lijkt erop dat de app weliswaar gebruik maakt van het standaard toetsenbord in iOS maar daarboven toch de voor SwiftKey bekende suggesties weergeeft. Het is een begin maar het vervangt bij lange na niet het beperkte toetsenbord waar iPhone-gebruikers al jarenlang mee moeten werken. Wanneer SwiftKey Note voor iOS uitkomt is niet bekend.

Bron: @evleaks


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
16 GB Black Refurbished
€ 105,00 € 105,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel