Sony Ericsson 'Hallon' gespot


Vraag ons niet hoe hij het doet, maar Eldar Murtazin heeft weer eens als eerste een nieuw toestel weten te bemachtigen. Deze keer gaat het om een Android-toestel van Sony Ericsson, dat onder de Xperia arc in de markt gezet zal worden.

Hoewel het toestel dus niet het topmodel van het Japans-Zweedse merk zal worden, is Murtazin erg te spreken over de smartphone. We zagen deze telefoon aan het eind van vorig jaar al verschijnen op een paar wazige foto's. De codenaam die destijds genoemd werd, is 'Hallon'. Gezien het Xperia-label op de achterkant van het toestel verwachten wij een naam die begint met Xperia, net als alle Android-toestellen die Sony Ericsson tot nu toe uitbracht.

Se xperia hallon

Vivaz

Het uiterlijk van de telefoon doet denken aan de Vivaz pro, met de ronding in de boven- en onderzijde. Onder de motorkap vinden we een Qualcomm MSM processor met een kloksnelheid van 1 Ghz. Het gaat hier om een singlecore-processor, ondersteund door een Adreno 205 grafische chip.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Sony Ericsson dit nieuwe toestel op het Mobile World Congress in Barcelona uit zal brengen, net als veel andere telefoons die de laatste weken zijn opgedoken.

Bron: Mobile-review.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel