Eerste Ice Cream Sandwich-toestel van LG gevonden!


In een XML-profiel LG heeft de redactie van NieuweMobiel.NL het eerste Android 4.0 Ice Cream Sandwich-toestel van het Koreaanse merk ontdekt. Het gaat om een midrage-toestel dat onder naam P700 op de markt komt.

Uit een door ons gevonden XML-profiel blijkt dat LG een op Android gebaseerde telefoon met een opmerkelijke resolutie in de pijplijn heeft. De LG P700 werkt met een VGA-resolutie (640 x 480 pixels) maar beschikt niet over een volledig toetsenbord zoals doorgaans gebruikelijk is met die resolutie. Uit het browser-profiel, dat in de XML-sheet is opgenomen, blijkt dat het om een toestel gaat dat zeer waarschijnlijk op Android 4.0 Ice Cream Sandwich draait. De opmerkelijke resolutie zou resulteren in een vrij breed en laag toestel, zoals in onderstaande mockup te zien is. Je ziet de P700 daar naast de Optimus Black.

Lg vga
Rechts de LG Optimus Black, links onze mock-up

De browserversie van de LG P700 is AppleWebKit/534.3. Een overzicht van browserversies in meerdere edities van Android leert dat deze versie bij Android 4.0 Ice Cream Sandwich hoort. Mogelijk presenteert LG dit mid-end model al op het MWC in Barcelona, dat eind februari begint.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel