Weer een nieuwe operator: hollandsnieuwe

· 6 reacties


Vodafone komt met een nieuwe virtuele operator, hollandsnieuwe. Het nieuwe bedrijf wordt geleid door Ramon van Velzen. De nieuwe provider mikt op zuinige mensen: bellen buiten je bundel kan niet.

Als je over het bedrag van je bundel heen gaat, kun je niet meer sms'sen, bellen en internetten. Je zult dan eerst nieuw tegoed over moeten maken. Niet kunnen bellen is misschien vervelend, maar volgens hollandsnieuwe heeft het ook voordelen: "Wie in een bepaalde maand wat meer wil bellen, sms’en of internetten, kan dit zelf op elk moment activeren. Kortom, de beller weet precies waar hij aan toe is en bepaalt zelf wat het maximumbedrag van zijn telefoonrekening per maand is. Omdat alle kosten altijd vooraf worden betaald, heeft de klant controle over zijn mobiele uitgaven en wordt nooit meer verrast door een hoge telefoonrekening."

Hollandsnieuwe
Feelgood marketingplaatje van hollandsnieuwe

SMS als bundel bijna op is

Om te voorkomen dat je je onverwachts niet meer kunt bellen, zorgt hollandsnieuwe voor een notificatie. Als de maandbundel bijna op is, ontvangt je een seintje via sms. je kunt dan zelf bepalen of je de bundel in die maand wilt uitbreiden of niet. Als de bundel niet wordt uitgebreid, kun je nog wel gebeld worden en sms’jes ontvangen, maar niet meer zelf bellen, sms’en of mobiel internetten.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel