NieuweMobiel.NL wenst je een gezond en mobiel 2016


Alle mensen die het afgelopen jaar NieuweMobiel.NL mogelijk hebben gemaakt wensen je een gezond en bovendien mobiel nieuwjaar toe. Het wordt tijd om vooruit te kijken maar we blikken ook graag even met je terug.

Traditiegetrouw brengen we je een aantal statistieken. In 2015 schreven we 873 nieuwsberichten wat flink minder is dan het jaar daarvoor. In de kern is NieuweMobiel.NL echter een productvergelijker en op dat gebied zijn we wel actiever geweest. Er werden in totaal 226 telefoons, tablets en wearables toegevoegd. Een stijging van bijna 30 procent met vorig jaar. Sinds afgelopen jaar vind je al deze productcategoriën op hetzelfde adres.

Nieuwe layout

Voor de komende tijd staat een kleine layout-update op het programma. Hier leggen we achter de schermen momenteel de laatste hand aan. Verder gaan we onze prijsvergelijker uitbouwen. Met ruim 9 duizend losse toestelprijzen en 2,2 miljoen abonnementsprijzen zijn we momenteel al de meest uitgebreide en actueelste prijsvergelijker op het gebied van mobiele telefoons, tablets en wearables in Nederland. We willen je echter beter, vaker en accurater van advies kunnen voorzien. Hierdoor hopen we je ook in 2016 van het juist advies te kunnen voorzien zodat NieuweMobiel.NL jouw favoriete telefoonvergelijker wordt en blijft.



Praat mee over dit artikel