LG kondigt verbeterde Optimus Pad met LTE aan


Als LTE het enige was wat ontbrak aan de huidige Optimus Pad dan heeft LG goed nieuws voor je; het kondigt vandaag de Optimus Pad LTE aan met True HD IPS en een 1,5 GHz snelle processor. Enig nadeel is het ontbreken van Ice Cream Sandwich.

Alle overige eigenschappen komen redelijk overeen met de huidige Optimus Pad. Maar er zijn verschillen. Zo is de Optimus Pad LTE met zijn 9,34 millimeter dunner dan z'n voorganger. De processor is met 1.5 GHz flink sneller geworden en ook de camerasensor is qua megapixel toegenomen; van 5 naar 8 megapixel. Het enige dat minder is geworden is z'n gewicht, de Optimus Pad LTE weegt slechts 479 gram tegenover 625 gram van de Optimus Pad.

LG Optimus Pad LTE
De LG Optimus Pad LTE

Er is toch één groot nadeel en dat is het verouderde besturingssysteem. LG heeft de Optimus Pad LTE uitgerust met Honeycomb. En dat terwijl Android Ice Cream Sandwich al officieel is vrijgegeven. Een update zou welkom zijn maar laat vermoedelijk nog even op zich wachten. Datzelfde geldt voor de tablet zelf, want het apparaat zal eerst in Korea worden uitgebracht.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel