Sony Ericsson brengt exclusief Vodafone toestel


Naast de overige toestel aankondigingen die we vandaag hadden van Sony Ericsson, brengt het bedrijf ons ook een Walkman slider exclusief voor Vodafone klanten; de W715 Walkman.

Regelmatige bezoekers van NieuweMobiel.NL herkenden al de Sony Ericsson W705 in dit nieuwe toestel. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de W715 Walkman hierop inderdaad gebaseerd is. Wat het verschil dan is? De W715 beschikt in tegenstelling tot de W705 wél over volwaardige GPS navigatie.

Sony Ericsson brengt exclusief Vodafone toestel
Sony Ericsson W715 Walkman exclusief voor Vodafone klanten

Vodafone Find&Go
Dankzij de ingebouwde GPS ontvanger kunnen Vodafoneklanten binnenkort gebruik maken van location-based services. Zoals uitgebreide navigatie voor automobilisten maar ook voor voetgangers dankzij de Vodafone Find&Go software. Hiermee kunnen ook de dichtstbijzijnde restaurants, hotels en/of winkelcentra gevonden worden.

Sony Ericsson brengt exclusief Vodafone toestel
Vodafone Find&Go navigatiesoftware

Daarnaast is de W715 toch vooral een Walkman phone. Zo beschikt hij over dezelfde geluidskwaliteit als de W980i Walkman. Dit ontving kort geleden nog de prestigieuze "best audio experience" award. Gelukkig ontbreken de bekende Walkman functies zoals SensMe, TrackID en Shake Control niet. Daarnaast is de W715 volledig geïntegreerd met Vodafone Music om online muziek te downloaden.

Méér dan een music phone
Maar de W715 is meer dan een music phone. Een 3.2 megapixel camera en de ondersteuning voor WiFi moeten dat onderstrepen. Natuurlijk kun je met de W715 gelukkig ook nog bellen.

De met GPS uitgeruste W715 Walkman phone zal nog dit kwartaal in bepaalde markten uitkomen in de uitvoeringen Galactic Black en Luxury Silver. Wanneer het toestel in Nederland verwacht wordt is nog niet bekend al zou dat waarschijnlijk later dan het eerste kwartaal zijn.



Praat mee over dit artikel