Nokia Normandy met Android al te koop in Vietnam


Een winkel heeft weer eens een onaangekondigde telefoon opgenomen in het assortiment. De Nokia Normandy kent weinig verrassingen meer voor ons maar toch leren we er vandaag weer één.

En dat is dat de Nokia Normandy toegang krijgt tot de Google Play Store. Bovendien is er ondersteuning voor Google Now. Het zou een flinke verrassing zijn, en daarom klinkt het ook erg onwaarschijnlijk. Wij vermoeden dat een overijverige medewerker iets teveel gekopieerd heeft van een ander Android-toestel. De Vietnamese winkel was ook zo aardig om de volledige specificaties van de Normandy te publiceren. Al levert dat weinig verrassingen op.

Nokia Normandy
De Nokia Normandy

Een 18-bits 4 inch beeldscherm met FWVGA-resolutie, een 5 megapixel camera met HD-video-opname, een dualcore 1 GHz processor en dual sim-mogelijkheden. Het toestel draait een fork van Android 4.4 KitKat. Het is goed mogelijk dat Microsoft na de Nokia-overname af wil van het Asha-platform en daarom inzet op Android waarvan het al vele patenten in bezit heeft. De Nokia Normandy wordt dan de Android-tegenhanger van de Lumia 520.

Bron: Thegioididong.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel