Nieuwe render laat kleurenaanbod Nokia Normandy zien


Komt ie nou, of komt ie nou niet? Wij weten het ook niet maar zeker is wel dat de Normandy een ‘hot topic’ is. Er duikt zoveel informatie op van het Android-toestel van Nokia dat hij steeds moeilijker te negeren is.

Dit soort renders zijn meestal een voorbode van een aanstaande lancering. Waarom? Ze worden meestal pas op het laatst gemaakt, nadat het daadwerkelijke product al af is. Bedoeld voor de pers, voor ons en dus uiteindelijk voor jou. Naast het kleurrijke aanbod van de Normandy zien we ook z'n vermoedelijke startscherm. Het geheel doet nogal aan Windows Phone denken, en dat is geen toeval.

Nokia Normandy colors
Het kleurenaanbod van de Nokia Normandy

Vermoedelijk is deze telefoon erg scherp geprijsd, nog lager dan een Windows Phone. Denk dan aan een bedrag lager dan 122 euro, de prijs van het goedkoopste Windows Phone van dit moment; de Lumia 520. Microsoft slaat door de Normandy twee vliegen met één klap; zowel die markt te kunnen bedienen en ze kennis laten maken met de Windows Phone-beleving. De Normandy is alleen wel erg ironisch. Pas nadat het door Microsoft is overgenomen zien we een Android-telefoon van Nokia.

Bron: @evleaks


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel