HTC Iolite smartphone uitgelekt


Via de website van Expansys is de nieuwe HTC Iolite uitgelekt. Blijf er echter niet voor thuis, het toestel is nou niet bepaald 'breaking news'. Of zit er een addertje onder het gras?

Waarom we er dan toch aandacht aan besteden? Goeie vraag. Misschien wel omdat HTC bij dit toestel duidelijk afwijkt van de "Diamond style". En dat in de naamgeving helemaal niet de term 'Touch' voorkomt.

HTC Iolite smartphone uitgelekt
HTC Iolite

Wat de HTC Iolite verder allemaal om handen heeft; 528 MHz Qualcomm processor, Windows Mobile 6.1 Professional, 512 MB ROM, 288 MB RAM, 2.8 inch QWVGA resolutie touchscreen, Quadband/UMTS/HSDPA en HSUPA netwerkondersteuning, TouchFLO 3D, GPS met A-GPS ondersteuning, Bluetooth 2.0, WiFi, mini-USB, 3.2 megapixel camera, 1100 mAh Lithium-Ion batterij.

Ach, concluderend zou je best kunnen stellen dat het hier om een degelijke telefoon gaat met redelijk eigentijdse eigenschappen. Daarbij optellend weegt het apparaat een keurige 103 gram. Het toestel is als pre-order te bestellen via Expansys UK, vreemd genoeg maken ze de prijs nog niet bekend.

Bron: Expansys UK



Praat mee over dit artikel