Samsung heeft vouwbaar beeldscherm klaar voor productie


We wachten al een tijdje op opvouwbare producten met buigbare beeldschermen. Lang hoeft dat niet meer te duren want Samsung heeft een 5,68 inch groot exemplaar klaar voor productie. Waar wachten ze nog op?

Om te beginnen moet er nog een goede toepassing voor gevonden worden. Populaire telefoons vandaag de dag zijn allemaal monoblocks, een enkel plat vlak met daarop het beeldscherm. Om telefoons in de vorm van een boek die je kunt openvouwen wordt nog niet veel gevraagd. Of is het omdat ze er nog niet zijn?

Samsung foldable display
Een prototype

Samsung liet een dergelijk beeldscherm in ieder geval al wel zien tijdens het afgelopen CES in Las Vegas. Het zou gaan om een prototype dat alleen aan een selectief groepje gasten werd getoond. Toch zou dit exemplaar een doorbraak betekenen. De kwaliteit zou er door het vele bewegen niet op achteruitgaan. Iets waar Samsung in het verleden vaak last van had. De eerste producten met dit beeldscherm zouden al volgend jaar kunnen verschijnen. In de tussentijd moeten we het met de Galaxy Round doen.

Bron: Etnews.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel