Geruchten platte Sony Ericsson clamshell stapelen zich op


Het toestel in kwestie is de Z660i maar wordt, net zoals voorgaande Sony Ericsson prototypes, SE123 genoemd. Sony Ericsson zou met deze Z660i, samen met de W380i, eindelijk een dunne en compacte clamshell toevoegen aan het assortiment.

Maar we moeten pas op de plaats maken want het gaat hier slechts om een gerucht. Of beter gezegd een geruchtenstroom want nieuws over een platte en compacte clamshell zijn niet van gisteren. De Z660i bevindt zich al een tijdje in het geruchtencircuit, samen overigens met niet legitiem lijkende afbeeldingen van de nog niet officiele Sony Ericsson.

Geruchten dunne Sony Ericsson clamshell stapelen zich op
De meest recentste afbeelding van de Z660i

De recent opgedoken afbeeldingen lijken echter beter dan ooit, dus genoeg reden van het vermelden waard. De afbeelding toont een metaalachtige clamshell met extern beeldscherm aan de buitenzijde. Het toestel zou vermoedelijk over een 2.0 megapixel camera beschikken. Overige specificaties zijn onbekend. Overigens net als de authenticiteit van de afbeeldingen zelf.

Wellicht dat we 10 februari 2008 meer weten over nieuwe Sony Ericsson toestellen. Dit is namelijk de eerstvolgende persbijeenkomst van Sony Ericsson. Geheel toepasselijk een dag voor het Mobile World Congress in Barcelona, het jaarlijkse event van de mobiele telecom wereld.

Geruchten platte Sony Ericsson clamshell stapelen zich op
Eerder opgedoken afbeelding van de Z660i

Bron: SE-society.com, Sonyericssonblog



Praat mee over dit artikel