Samsung Galaxy S Advance: mid-endtoestel voor MWC


Het Koreaanse Samsung toont mogelijk een nieuw mid-end toestel op het Mobile World Congress in Barcelona. De eerste afbeeldingen van de telefoon zijn uitgelekt. Opvallend is het gebogen scherm.

Update: Het toestel is inmiddels officieel aangekondigd. De gelekte specs kloppen, maar Samsung weet nog niet of er een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich komt.

Samsung maakte al eerder toestellen met een gebogen scherm, de Galaxy Nexus en Google Nexus S, en pas het gebogen schermglas nu ook toe op een telefoon dat onder eigen merk uitgebracht wordt. De i9070, de codenaam van de nieuwe Android-smartphone, heeft net als de Galaxy S Pluseen scherm van 4 inch met een resolutie van 800 x 480 pixels. Het toestel draait op Android 2.3, maar krijgt waarschijnlijk een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

i9070i9070

De nieuwe smartphone is mogelijk te zien op het MWC in Barcelona, dat op 27 februari begint. Eerder doken geruchten op dat Samsung op dit congres nog geen opvolger voor de Galaxy S II heeft liggen. De Galaxy S Advance zou in plaats daarvan de belangrijkste nieuwe telefoon voor het MWC worden, hoewel we nog hoop houden op de Galaxy S III.

Bron: Hardwarezone.com.ph


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S Advance i9070

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S Advance i9070


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel