Meer duidelijkheid over opvolger LG Optimus G; de Optimus G Pro


Meer informatie is opgedoken over de toekomstige opvolger van de Optimus G, genaamd de Optimus G Pro. Voorheen werd nog gedacht aan de G2 als opvolger, maar die naam lijkt terug de ijskast in te belanden.

Als we de specificaties van de LG Optimus G Pro opsommen krijgen we; een 5 inch Full HD-scherm, 1,7 GHz Snapdragon S4 Pro processor, 2 GB aan RAM-geheugen, 13 megapixel camera, 4G-ondersteuning en 32 GB aan extern geheugen.

LG Optimus G Pro
Is dit de LG Optimus G Pro?

Dat klinkt allemaal leuk, maar interessant wordt het als we naar de batterij kijken. Deze is met 3.000 mAh namelijk erg groot. Het doet ons denken aan de Motorola Razr Maxx. Verwacht dus lange standbytijden. Ondanks die dikke batterij is het apparaat 10,1 millimeter dun. Hiermee wordt de G Pro niet de dunste, maar overdreven dik zal hij ook niet zijn. Overigens heeft de extra dikke batterij ook gevolgen voor het gewicht; 160 gram.

Fysieke homeknop

De foto doet vermoeden dat LG een fysieke homeknop gaat gebruiken, iets waar de Optimus G niet over beschikte. Bovendien lijkt de behuizing van aluminium te zijn en moet daardoor nét even iets robuuster zijn. We zullen zien.

Bron: Engadget.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel