Nieuwe Samsung Star 3 komt in tweede kwartaal naar Nederland


De populaire Samsung Star II krijgt een opvolger. De Star 3 wordt in het derde kwartaal in Nederland op de markt gebracht. De nieuwe telefoon van Samsung heeft een 3 inch scherm, net zo groot als dat van de Star II.

Opvallend is dat het schermresolutie afneemt ten opzichte van de Samsung Star II. Deze had een resolutie van 240 x 400 pixels, de nieuwe Star 3 krijgt een schermresolutie van 320 x 240 pixels. de Star 3 is voorzien van WiFi, een 3.2 Megapixelcamera en een batterij met een capaciteit van 1000 mAh. De telefoon heeft meegeleverd apps voor Facebook, Twitter, MSN en Google Talk. Ook de eigen berichtenservice van Samsung, ChatON, wordt meegeleverd. Het toestel draait op het TouchWiz Lite besturingssysteem van Samsung.

Samsung star 3

De toestellen in de Star-serie zijn populair in het prepaid-segment. Met een prijs van iets meer dan 100 euro zijn bereikbaar voor mensen die geen smartphone willen kopen. Tegelijk met de Star 3 werd ook de Star 3 Duos gepresenteerd, die ruimte biedt aan twee simkaarten. Deze variant komt niet naar Nederland. De versie voor één simkaart is vanaf het tweede kwartaal te krijgen.


Prijsvergelijker Samsung Star 3 S5220

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Star 3 S5220


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel