LG Viper: moderne feature-phone voor weinig geld


Altijd al eens een fulltouch-telefoon willen hebben voor weinig geld dat toch wat kan? Dan zou de LG Viper wel eens een goede keuze kunnen zijn.

De LG Viper bedien je via het nette 2.8 inch grote touchscreen. Het beeldscherm kent een QVGA-resolutie en zit netjes in een behuizing niet dikker dan 9,8 millimeter dik. Maar waar de LG Viper echter echt in uitblinkt is z'n multimedia-functies.

LG Viper T565
De LG Viper

Zo beschikt de Viper over een FM-radio en ondersteund het toestel een groot aantal muziekbestanden. Hierdoor ben je er van verzekerd dat welke muziek je ook op het toestelgeheugen opslaat kan afspelen. Je kunt tot maximaal 8 GB aan extra geheugen bij plaatsen zodat je niet snel zonder muziek komt te zitten. Er is ook nog een 3.2 megapixel camera om dagelijkse taferelen probleemloos vast te leggen. Eenmaal thuis maak je eenvoudig verbinding met WiFi om e-mail en websites te bekijken.

Vriendelijke prijs

Al met al een complete telefoon dus voor een zachte prijs. De LG Viper T565 gaat namelijk voor ongeveer 90 EURO over de toonbank. Beschikbaarheid is nog niet bekend, maar laat niet lang meer op zich wachten.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel