Sony Xperia L review


Sony Xperia L review

De Sony Xperia L is met zijn 4,3 inch beeldscherm het nieuwe midrange broertje van de Xperia Z en Z1. in vergelijking met zijn voorganger zijn de batterij, beeldscherm en aantal megapixel van de camera vergroot.

Wanneer een telefoon wordt gepositioneerd in het middensegment moet hij wat inleveren aan specificaties en regelmatig heeft het design er ook onder te lijden. Nou is Sony een merk dat zich onder andere probeert te onderscheiden met het uiterlijk van hun telefoons en op het eerste gezicht is dat aardig gelukt met de Xperia L.

Mogelijke alternatieven voor de Xperia L van ander merken zijn de Samsung Galaxy S II Plus, de HTC One SV en de Alcatel One Touch Idol Ultra.

Wat zit er bij het toestel?

Het doosje waar de Sony Xperia L in wordt geleverd is vrij basic. In een apart vakje zit het toestel zelf en in een groter vak de accessoires en het noodzakelijke papierwerk. Tot de accessoires behoren een microUSB-kabel en een adapter voor het stopcontact. Wij moesten het stellen zonder headset. Het is niet helemaal duidelijk of dit zo hoort maar eerlijk gezegd kunnen wij ons dat niet voorstellen bij een toestel van Sony. De gelukkig wel meegeleverde batterij heeft een capaciteit van 1700 mAh.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel