Sony Ericsson W550i review


De Sony Ericsson W550i is Sony Ericsson's tweede Walkman telefoon op de Nederlandse markt. Het toestel is afgelopen zomer gepresenteerd als S600. De S600 is inmiddels passé bij Sony Ericsson en de W550i heeft de plaats ingenomen als media telefoon.

De "W" staat voor Walkman bij deze 550i dus ook deze telefoon laat ook al de MP3 bestanden toe om af te luisteren.

Maar niet alleen muziek is goed voor dit toestel. De S600 werd neer gezet als "game" telefoon en de W550i is de charme niet verloren. Met speciale "landscape" modus en twee aparte gamebuttons is dit de fun telefoon. Met games als Worms en 3D snowboarding is het wachten nooit meer saai geworden.

Ook heeft de W550i een uitstekende 1.3 megapixel camera mee gekregen die gelijk is aan die van de S700i waarvan deze telefoon een beetje is afgekeken. Beiden zijn namelijk swivel!

- Het toestel
- Batterij
- Datakabel
- Reislader
- Handleiding, Engels en Nederlands
- Software
- Quick handleiding
- Gebruikers voorwaarden
- Walkman Headset met opname knop

Ook krijgt de W550i een Walkman stereo headset meegeleverd waardoor de W550i ook prima dienst kan doen als muziekspeler, over deze speler later meer. Deze headset is gelijk aan die van de W800i en kan dus ook gebruik worden met een eigen koptelefoon. De nieuwe aansluiting aan de onderkant van de W550i, zorgt ervoor dat er ook een datakabel aangesloten kan worden en dat de W550i zo opgeladen kan worden via een PC.

De handleiding is in de stijl van Sony Ericsson, niet te veel en niet te weinig, en zoals men gewent zijn is er een soort van "snelle" handleiding waardoor men het boordnodige kan zien, lezen of na lopen. Al met al een volledig pakket voor de gebruiker met een flinke lap aan lectuur.

Wat zit er bij het toestel?

Het toestel is goed uitgerust en komt met een compleet pakket op de proppen. In de doos zit:


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel