Sony Ericsson T707 review


Stijl en glamour met inhoud, dat zijn de kernwoorden voor de Sony Ericsson T707. De clamshell wordt gepromoot door de tennisster Maria Sharapova waarvan het doorzettings-vermogen, het succes en de charme goed matchen met Sony Ericsson.

Het toestel lijkt wat betreft uiterlijk veel op de eerder verschenen Sony Ericsson W508 die zich op de muziekfanaat richt. De T707 is bedoeld voor stijlbewuste consumenten, voornamelijk vrouwen, die een telefoon willen die eenvoudig in gebruik is maar niet inboet op mogelijkheden.

De weelderige kleuren van de telefoon geven je leven extra glamour. Uniek aan deze telefoon is het lichteffect dat op het externe display zichtbaar wordt wanneer er een oproep binnenkomt. Tevens past het thema van de telefoon zich aan, wanneer de avond ingeluid wordt. Stylish is de telefoon zeker, maar hoe functioneert de 3.2 megapixel van de camera, hoe is het gesteld met de structuur van het menu en welke programma’s zijn aanwezig op deze stijlicoon? In deze review verdiepen we ons in de specificaties en het gebruikersgemak van deze Sony Ericsson T707.

Wat zit er bij het toestel?

Het toestel wordt geleverd in een kleine, kleurrijke doos met daarin de oplader, gebruikershandleiding, batterij (960 mAh), headset en een klein boekje met ‘Belangrijke informatie’ over bijvoorbeeld service, ondersteuning en garantie. De gebruikershandleiding is opvallend compact. In het pakket mist een datakabel en ook een geheugenkaart is niet toegevoegd.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel