Sendo M570 review


De afgelopen maanden is Sendo op de markt gekomen met twee nieuwe toestellen. Dit waren namelijk de nieuwe Sendo P600 en M570. Van beide toestellen heeft NieuweMobiel.NL een review gerealiseerd.

Doordat beide toestellen voor een groot gedeelte gelijk aan elkaar zijn, zullen tijdens de review een aantal punten overlappen. Gedurende review zullen deze punten aangegeven worden, beginnende in de aanhef van de review over de M570.

Zoals bekend is Sendo groot geworden in low-range en mid-range toestellen voor de prepaid markt van KPN. Deze tijd is nu voorbij en Sendo richt zich nu ook op de smartphone markt met de Sendo X en op andere providers, zoals Telfort en Debitel. De M570 is daar een goed voorbeeld van. Dit toestel wordt in Nederland alleen aangeboden met een Debitel prepaid pakket en de opvolger is van de M550.

Helaas alleen prepaid en dat is toch jammer, want zoals uit de review zal blijken is de M570 qua prijs-kwaliteitverhouding een goede aanschaf. NieuweMobiel.NL spreekt daar normaal niet over, maar bij dit toestel mag dit toch echt niet onbesproken blijven. Het is het punt naast het uiterlijk waarop gebruikers het toestel zullen aanschaffen.

• Batterij
• Oplader
• Toestel
• Handleiding

Op het eerste gezicht karig, maar voor een toestel van deze klasse gewoon goed en voldoende. Een stereo headset voor het toestel was nog wel leuk geweest om in het pakket te hebben.

Wat zit er bij het toestel?

Het toestel is ons aangeleverd door Sendo zelf en in het pakket was niet een enorme hoeveelheid accessoires geleverd. De volgende accessoires en onderdelen waren aanwezig in het pakket:

Over de verdere accessoires geen klachten. De handleiding was voldoende leesbaar, geen fouten en redelijk duidelijk om de juiste functies van het toestel terug te vinden. De handleiding was ook lekker bondig en kort.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel