Samsung Galaxy S Plus i9001 review

· 2 reacties


Met de Samsung Galaxy S Plus geeft Samsung het topmodel van 2010, de Samsung Galaxy S, een behoorlijke oppoetsbeurt. De Galaxy S oogste veel lof. De smartphone verkocht zeer goed, en bracht de Koreaanse fabrikant terug naar de top van smartphoneland.

Noemden we de Galaxy S in onze review van vorig jaar nog een krachtpatser met zijn processor met een kloksnelheid van 1 GHz, een jaar later moeten we concluderen dat de huidige generatie smartphones fors sneller is. Samsung plaatst in de geüpgradede versie van de Galaxy S, de Galaxy S Plus, daarom een snellere processor van 1.4 GHz. De behuizing van de smartphone bleef gelijk.

Ook na de upgrade behoort de Galaxy S+ niet tot de absolute top van de smartphonemarkt. Samsung heeft in dat segment de Galaxy S II. Desondanks hebben we met de Galaxy S Plus een toestel in handen dat zijn mannetje staat, en de concurrentie aangaat met HTC Desire S en de LG LG Optimus Black.

Wat zit er bij het toestel?

Wij kregen het toestel van Samsung in een enveloppe, met daarbij alleen een lader. Wie dit toestel in de winkel koopt, kan wel een doosje met extra inhoud verwachten. De inhoud van dat doosjes zal vergelijkbaar zijn met die van de Galaxy S. Daarin zitten een bedrukte handleiding, headset, USB-kabel en aparte oplader. Het toestel wordt niet geleverd met een MicroSD-kaart maar heeft wel een intern geheugen van 8 of 16 GB. De batterij heeft een capaciteit van 1650 mAh.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel