Samsung E870 review


Ladyphones zijn steeds meer in trek. De toegevoegde waarde van deze modellen wordt steeds groter en het merk dat dit concept voor het eerst echt ontwikkelde was Samsung met zijn T500.

Na een redelijke lange stilte kwam daar ineens de succesvolle Samsung E530 die in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar werd. Nu is daar de E870 een uitbreiding in de lijn met ladyphones.

Ook de E870 zal in zes verschillende kleuren leverbaar worden. Daarvan hebben momenteel de witte en roze versie als eerste de markt bereikt. De andere kleuren zullen nog volgen afhankelijk van de winkelketen die een bepaalde kleur zal gaan voeren.

Het toestel is naast een vrouwentelefoon ook een kloon van het uiterlijk dat de iPod voortbrengt. Vele personen zullen het toestel als zodoende ervaren. In de review zal ingegaan worden op dit aspect en op het feit dat het toestel naast de E530 geplaatst wordt en een tussenstap is naar de nieuwe E500, de ultieme ladyphone die komende maanden op de markt verschijnt.

De E870 is aangekondigd rond 3GSM World Congress en is sindskort leverbaar in webshops en winkels. Het toestel moet niet verward worden met de E780, wat een totaal ander model is.

- Toestel
- Batterij (standaard batterij)
- Oplader
- Stereo headset
- Engelse en Nederlandse handleiding

De handleiding is lekker compact en zeker niet te lang. Mooie duidelijke afbeeldingen worden gebruikt. Erg nette handleiding die voldoende is voor dit toestel. Wellicht was een andere vorm van het boekje misschien wat beter geweest, maar daarover valt te twisten.

Een lader in stijl, namelijk een grijze versie. Deze past goed bij het toestel, vooral door de gebruikte kleuren.

De meegeleverde stereo headset klinkt goed en wordt aangesloten op de mini-USB poort aan de zijkant van het toestel. De headset is in het wit uitgevoerd. Verder is het een misser dat er geen zwarte beschermkapjes worden meegeleverd bij de headset. Andere fabrikanten doen dit wel en dan is het toch vreemd dat Samsung dit niet doet.

Wat zit er bij het toestel?

In het accessoirepakket van Samsung vindt men altijd een redelijk aantal accessoires terug. De volgende accessoires zijn in het stijlvolle pakket opgenomen:

Helaas geen EasyStudio of datakabel in het pakket. Dat had eigenlijk niet mogen ontbreken, maar de keuze valt te rechtvaardigen dat Samsung het weglaat. Ook de video-out kabel werd niet in de doos aangetroffen. Iets wat bij de D600 anders was. Wanneer een dergelijke kabel gebruikt wordt zal de complete gebruikersinterface op het scherm worden getoond. Men kan dan games spelen en bestanden bekijken/tonen via het scherm en de kabel.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel