Samsung E600 review


Dit keer een review over een toestel van Samsung en wel de Samsung E600. Dit toestel hoort qua uiterlijk beter thuis in de S serie van Samsung dan in de E serie. Zo lijkt de E600 meer op een doorontwikkelde versie van de S300.

Het is een clamshell toestel, met antenne en een verrassend extern display. Samsung maakt reclame met de Photo Caller ID techniek waarmee een foto van het bellende persoon wordt getoond op het externe display. De consument loopt zich warm, want de E600 lijkt net als de E700 een groot verkoopsucces te worden.

• Toestel
• Oplader
• Twee batterijen (dunne 720mAh en standaard 900mAh)
• Headset
• Handleiding

Het feit dat Samsung twee batterijen bij het toestel heeft meegeleverd zou kunnen suggereren dat de kwaliteit ervan niet goed is. Dat dit niet zo is lezen we verderop in de review.

Wat zit er bij het toestel?

Samsung staat er doorgaans om bekend niet zuinig om te gaan met het leveren van extra's bij de toestellen. Uitzondering hierop is de E700 waarbij niet veel extra's geleverd waren. Het lijkt er op dat Samsung deze kritiek ter harte heeft genomen bij de E600.

De 96 pagina's tellende handleiding is uitgebreid en geïllustreerd van opzet. Elke functie op de telefoon komt als hoofdstuk terug in de handleiding en wordt daarin kort beschreven. Daarnaast heeft Samsung een naslagkaart toegevoegd aan de handleiding waarop de basis functies staan beschreven. Handig voor de ouderen onder ons.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel