Samsung Beat DJ M7600 review


Pas verschenen en nu al een hit: de Samsung M7600 Beat DJ. Waan je een echte DJ met dit innovatieve toestel dat een ongekende vormgeving heeft. De specificaties van het toestel zijn ook niet mis.

Zo is de telefoon voorzien van een Bang en Olufsen ICEpower-techniek die voor een perfect geluid zorgt. De krachtige speaker die in de mobiele telefoon zit, zorgt ervoor dat het geluid in een 5.1 surround-gevoel weergegeven kan worden. Samsung richt zich met deze telefoon in het bijzonder op muziekliefhebbers. De overeenkomst met Radio 538 getuigt hier ook van: de Samsung M7600 Beat DJ is verkrijgbaar in een speciaal Radio 538 pack.

De M7600 is momenteel het vlaggenschip van de Beat-serie, de serie waarin alles om muziek draait. Uit dezelfde serie kennen we de M6710 Beat Disc, M3200 Beat S, F270 Beat270 en de M3510 Beat B. Deze toestellen zijn geduchte concurrenten voor de modellen uit de XpressMusic-serie van Nokia. Wat betreft menu-structuur heeft de Samsung Beat DJ veel weg van de Samsung F480 TouchWiz en de Samsung S8300 UltraTOUCH, al zijn die toestellen niet op muziek gericht en hebben zij een betere camera aan boord.

De belangrijkste specificaties van de Beat DJ liggen in de muzikale sfeer. In deze review worden de verschillende muziekopties van het toestel dan ook uitgebreid onder de loep genomen. Verder kent de telefoon een kraakhelder AMOLED scherm, een 3.2 megapixel camera met flits en een navigatieprogramma, waar ook uitgebreid aandacht aan zal worden besteed. Zet aan die beat en laat je meevoeren op het ritme door de vele mogelijkheden van de Samsung Beat DJ.

Wat zit er bij het toestel?

De doos waarin de mobiele telefoon wordt geleverd waaraan meteen te zien is dat het om een muziektelefoon gaat, bevat naast het toestel een batterij (960 mAh), oplader, gebruiksaanwijzing, headset, USB-kabel en een MicroSD kaart van 2 GB. Verder is ook een CD-ROM toegevoegd met software om op een eenvoudige wijze een verbinding tot stand te brengen tussen het toestel en de PC. De onderdelen zien er stuk voor stuk goed uit. De headset oogt luxe en is voorzien van een klepje om hem vast te zetten aan een kledingstuk. Tevens is de draad van de set lekker lang. Samsung levert hiermee een compleet pakket af, om optimaal van de specificaties van het toestel gebruik te kunnen maken.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel