Sagem MY X-8 review


Sagem is bekend geworden door vele budgetmodellen die men in de afgelopen periode op de markt heeft gezet. Nu probeert men het met een model dat hoger in de markt geplaatst is, de MY X8.

NieuweMobiel.NL heeft de kans gekregen om van dit model een review te realiseren om zodoende een duidelijk beeld te krijgen van dit topmodel.

Het toestel werkt een jaar geleden geïntroduceerd en is zeer lang niet verkrijgbaar geweest in Europa. Het toestel was eerst bedoelt voor de Aziatische markt en is sindskort op de markt verschenen door heel Europa. Het is vanuit het eerste oogpunt zeker een aanwinst voor de markt.

Tijdens de review wordt de vraag gesteld of dit model wel het predikaat topmodel van Sagem mag hebben. Met zijn specificaties zit het zeker goed, nu nog zijn de kans om te bewijzen wat het model verder in zich heeft. Het uiterlijk is op het eerste gezicht zeker een pre.

- Toestel
- Oplader
- Accu
- Stereo headset
- Handleiding Nederlands
- Handleiding Deens
- Handleiding Frans
- Wellphone communicatie & management software CD

Wat zit er bij het toestel?

De Sagem MY X-8 is een modern design toestel dat niet snel zal vervelen. De moderne design tinten zijn tevens terug te vinden in het uiterlijk van het gehele pakket. Naast een kleine doos waarop goed te zien is wat er in de doos zit, geeft de doos van MY X-8 goed weer welke mogelijkheden het toestel allemaal heeft.

De beschrijvingen zijn in meerdere talen meegeleverd, waaronder in het Nederlands, Deens en in het Frans. Naast de handleiding zit er ook een software CD van Sagem in het pakket. Deze software genaamd Wellphone zal ervoor zorgen dat de MY X-8 met een PC kan synchroniseren op het gebied van communicatie en management. Dit zou kunnen met een infraroodpoort, Bluetooth dongle of USB kabel die alle drie niet meegeleverd zijn.

De headset die meegeleverd is zilverkleurig en te gebruiken om handsfree te bellen, tevens is het te gebruiken als afluistermedium voor de melodieën/MP3's die op het toestel kunnen worden gezet. Als laatste wordt er een lader meegeleverd die ervoor zal zorgen dat de meegeleverde LI-ION accu altijd volgeladen kan worden.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel