Nokia N97 mini review


Vandaag testen we de Nokia N97 mini, het kleine broertje van de Nokia N97. In deze review worden de belangrijkste specificaties van de N97 mini opgesomd en vergeleken met de N97.

De grote vraag is natuurlijk: wat heeft de N97 mini te bieden?

De N97 mini heeft een 3.2 inch touch screen in combinatie met een volledig uitschuifbaar QWERTY toetsenbord. Tevens is het met een intern geheugen van maar liefst 8 GB, GPS-ontvanger, stereo speakers, Micro SD slot, 3.5 mm audio jackplug en 5.0 megapixel camera toch een “grote” kleine broer. De concurrentie voor de mini is echter groot met bijvoorbeeld de HTC Touch Pro2, Samsung B7620 Armani en natuurlijk de N900 van Nokia zelf op de markt.

Wat zit er bij het toestel?

In de doos van de N97 mini tref je, zoals verwacht bij Nokia, kwalitatief hoogstaande accessoires aan. Allereerst natuurlijk de N97 mini mobiele computer met een 1200 mAh batterij, een oplader, een USB kabel, een in-ear headset met afstandsbediening, een handleiding en een OVI software suite op CD-ROM.

Net als bij de N97 is de oplaad-standaard micro-USB. Verder zat er geen stylo in de doos, maar die hebben we ook geen moment gemist. Wel misten we een poetsdoek, die niet standaard in de doos zit. Dit is wel een gemis voor deze toestellen, want het beeldscherm wordt erg vettig bij gebruik.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel