Nokia C3 review


De Nokia C3 is één van de toestellen die Nokia lanceert in de C-serie. Nokia's Cserie bestaat uit telefoons die vooral goed zijn in 'communiceren', waarmee de letter C direct verklaard is.

De Nokia C3 is daarin geen uitzondering en is daarom uitgerust met een QWERTY toetsenbord waardoor Nokia vooral het sms’en en mailen wil vergemakkelijken. Andere toestellen in de C-serie zijn onder andere de Nokia C3-01 Touch and Type die uitgerust is met een touchscreen, de Nokia C6, een high-end smartphone, en de Nokia C5 een mid-range candybar met touchscreen.

Aangezien Nokia met het QWERTY-toetsenbord het gebruik van onder andere internet wil vergemakkelijken, zijn wij benieuwd of dit ook het geval is. De Nokia C3 is goed te vergelijken met de Samsung C3222 Ch@t 322 en de LG C310 die daarmee gelijk de belangrijkste concurrenten zijn.

Wat zit er bij het toestel?

De Nokia C3 is bij ons afgeleverd in de originele verpakking. In de doos troffen wij een Nokia Stereo hoofdtelefoon WH-102 aan, een gebruiksaanwijzing en informatie over het gebruik van Ovi mail, chat en sociale netwerken op de Nokia C3. Het toestel is uitgerust met een 1320 mAh batterij en ook de Nokia Compacte lader AC-3 is in de verpakking te vinden. De Nokia C3 is geschikt voor microSD-geheugenkaarten met een capaciteit tot 8 GB.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel