Nokia 7310 Supernova review


Nokia richt zich met de Supernova serie op een jong en vooral vrouwelijk publiek. Het reflecterende scherm van de Nokia 7310 Supernova kan worden gebruikt als spiegel.

Vrolijk gekleurde Xpress-On covers moeten het humeur en de persoonlijkheid van de gebruiker uitdrukken. Het klassieke idee van verwisselbare frontjes wordt hiermee opnieuw op de markt gezet.

De Nokia 7310 Supernova is een eenvoudig, maar gebruiksvriendelijk instapmodel. Ondanks dat Nokia deze telefoon als vernieuwend aanprijst, is hier weinig van terug te zien. Zo is de vormgeving klassiek te noemen en doet denken aan de oudere modellen van Nokia. De frontjes kennen we allemaal nog van bijvoorbeeld de Nokia 3310. Het spiegelende scherm maakt gebruik van dezelfde techniek als bijvoorbeeld de LG Shine.

De functies van de Nokia 7310 Supernova zijn weinig spectaculair te noemen. Zo heeft de telefoon een camera van 2.0 megapixels, zonder flitser. Dit alles moet in het licht gezien worden van de prijs, deze is zoals we dat van een instapmodel mogen verwachten aan de lage kant.

Wat zit er bij het toestel?

Bij het toestel zit naast de standaard donkerblauwe, ook nog een roze, of donkergroene cover. Naast de voorkant, kan hiermee ook de gehele achterzijde worden veranderd. Daarnaast vind je in de doos de gebruikelijke zaken zoals een uitgebreide handleiding, en een stereo hoofdtelefoon. Een AC-3 lader en een BL-4CT Li-Ion 860 mAh batterij.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel