Nokia 3650 reviews


Lees hier Nokia 3650 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 3650 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia 3650 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,6
18 reviews
5 sterren
7 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
1 review
2 sterren
1 review
1 ster
0 reviews

El ·

Ik heb mijn GSM nu al twee jaar. Ik heb mijn GSM alleen nog maar bij drie mensen gezien excusief mezelf bijgerekend. Nu weetje het is uniek om deze GSM te hebben. Bijna niemand heeft deze GSM. Maar ik heb ondertussen een andere GSM aangeschaft, maar heb er heel veel spijt van want mijn stoere bink zit nu in de kast.

0 0

Milan Bannink ·

Ik heb het toestel! Het toestel is echt cool! Je kan er zo veel mee met Symbian! Camera is prima en de video player is echt vet! Ik heb er heel veel clips op staan en veel coole 3D spellen.

0 0

Donathan ·

Zeer slecht! Twee maanden geleden aangeschaft met prepaid van T-mobile, maar beter niet kunnen doen. Ik had beter eerst even op Internet moeten kijken, want in testen/reviews komt het toestel er niet goed vanaf. Wat is mij opgevallen in die twee maanden gebruik; slecht sluitende batterijklep en krakende covers met andere woorden niet echt degelijk gevoel, al binnen korte termijn stof achter display door slecht afsluiten behuizing, zeer traag in gebruik (software), een nieuwe 128 MB kaart formateren met de 3650 duurt zeer lang, krakende speaker bij harder geluid (behuizing resoneerd zelfs mee), batterij hooguit twee dagen standby. Ik had beter de SE T610 kunnen nemen. nee

0 0

Rick ·

Hoi, Ik heb deze telefoon gehad en hij was perfect, ik heb hem 1 jaar gehad en hij was super. Ik heb hem toen verkocht maar heb er erg spijt van gehad daar heb ik hem weer nieuwe gekocht.

0 0

mike ·

Super!!! Alleen een nadeel is dat het toestel zo groot is. Verder zitten er superveel functies op voor die prijs.

0 0

.............. ·

Echt een vet toestel! Ik heb hem nu ook en heb er geen spijt van dat ik hem heb gekocht! Alleen is er een (vind ik groot) nadeel: het besturingssyteem is zo sloom als de neten. Die van mij blijft vet vaak vastzitten en om hem aan te doen moet jeh ook nog eerst een kwartier wachten totdat ie klaar is! Maar voor de rest heeft hij vet veel en mooie functies.

0 0

stef ·

Super goed toestel!!! Veel beter en mooier dan mijn Samsung T100!!!!!!!!

0 0

martijn ·

Ik heb het toestel net een dag en hij is ECHT super cool en fijn! Ik had hiervoor een NEC N34li maar die NEC kan niet aan de Nokia 3650 tippen, DUS N ECHTE AANRADER!!!!!

0 0

detelecomadviseur.info ·

Hier een opmerking op 36rdm5: De Nokia 3690 ikomt alleen in amerika uit, en werkt alleen via het PCS 1900 Netwerk. Alle toestellen van Nokia met xx90 zijn voor het PCS Netwerk, kijk maar naar de 3390, 6590, 6690, 9290i etc etc... Duss... Maak de mensen niet lekker met telefoons die niet uitkomen in Nederland. Ook wordt de 3690 niets beter als de 3650, zoals ik al zij is het enigste verschil dat je met de 3650 hier kunt bellen, en met de 3690 nietwink Met Vriendelijke Groet, De Telecom Adviseur www.detelecomadviseur.info

0 0

renate ·

Ik heb hem nu een paar weken en ben er nogaltijd hartstikke blij mee. Ik zou geen ander willen op dit moment.

0 0

Nokia3650 ·

Met de art cover skr-326 ziet ie er helemaal vet uit....vanmiddag maar eens ff bluetoothen hahahaha...errug lekker toestelletje!

0 0

fabolous ·

coole telefoon met veel functies: -je eigen software en games ontwerpen voor deze telefoon. design ziet er ook cool uit. redelijke prijs als je het verschilt met de sony-ericsson p800 die de zelfde OS gebruikt. -16 poly-ringtones.(moest 40 zijn)

0 0

36rdm5 ·

coole telefoon maar lang niet beter dan de 3690 (volgende jaar 2004)

0 0

AirMaPle!!!! ·

vette phone wou dak em ook ad

0 0

Erwin ·

Het is egt een wijze phone. wel wat duur maarja. egt allerlei functies. Polyfonische ringtones zijn ook gaaf

0 0

Michel ·

Zwaar dope telefoon!!! Je kun er gigantisch veel mee en in combinatie en met Ericsson T65heb ik alles in huis om compleet uit mijn dak te gaanwink

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven