NEC N341i review


De allereerste echte officiële review op Nieuwemobiel.NL is van de NEC N341i. Het toestel dat tot voor kort het top model qua I-mode en in de vorm van een flip model was van KPN Mobile, maar met de komst van de Trium M341i is die plek afgestaan.

Dit toestel met opvallende eigenschappen als de kwaliteit van het externe en interne scherm en de redelijk goede camera is al sinds de zomer van 2003 op de markt en werd in de afgelopen maanden aangeboden met diverse kortingen en aanbiedingen via het netwerk van alleen KPN en dan ook nog samen met een I-mode pakket.

De handleiding bestaat uit een volledige beschrijving van het toestel inclusief de I-mode menu's en dit is zeer netjes geregeld. Geen extra boekjes over “Hoe werkt I-mode op de N341i?” naast de standaard KPN/I-mode handleiding. Hier zijn onduidelijkheden voorkomen en dat heeft KPN netjes geregeld.

Verder is de handleiding goed leesbaar alleen zijn de letters aan de kleine kant. De opmaak van de handleiding is vrij simpel met simpele blauwe kleuren. De overzichtelijkheid van het geheel kan helaas nog niet tippen aan de superieure leesbaarheid en overzichtelijkheid van de handleidingen van Nokia. Het formaat van de handleiding is A5 en voelt lekker in de hand bij het lezen van de uitleg van het toestel. Fouten komen niet terug in de handleiding. Er is dus zeker aandacht aan besteedt.

Wat zit er bij het toestel?

Het toestel wordt geleverd met een redelijk aantal accessoires dat normaal is momenteel in de mobiele markt. De N341i krijgt de volgende dingen mee:

• Lithium-Ion batterij (800 mAh)
• Oplader (die ook op 110V kan. Men kan dan gewoon een andere eindstekker gebruiken)
• Handleiding in de talen Engels, Duits, Nederlands en Frans
• Nederlandse KPN & I-mode handleiding
• SAR verklaring, waarin gewezen wordt op de blootstelling aan radiofrequenties in relatie tot dit toestel.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel