Motorola V525 review


Deze tweede review van een Motorola toestel op Nieuwemobiel is er niet zomaar één, maar een review van het meest verkochte toestel van het eerste en tweede kwartaal in 2004.

Uiteraard kon Nieuwemobiel niet achter blijven om over dit toestel een review te schrijven. De Motorola V525 werd verkocht in bijna alle telefoonwinkels waar zelfs bij bepaalde winkels een heuse wachtlijst was ontstaan met minstens 25 wachtenden. Het toestel was zo voordelig dat het toestel niet meer aan te slepen was.

Dit toestel werd gezien als een goed ‘instap' model in de wat ingewikkeldere telefoons. Zo steekt dit toestel met kop en schouders boven de rest uit in zijn prijsklasse. Met onder andere een 65536 TFT scherm met hoge resolutie, een VGA camera, polyfone beltonen, JAVA en Bluetooth.

Het toestel beschikt ook over Vodafone Live waarover nog kort gesproken wordt in de review.

• Batterij
• Oplader
• Mono-headset
• Handleiding in alleen de Nederlandse taal
• CD-rom met software voor op de pc
• Handleiding gebruik Vodafone Live

Wat zit er bij het toestel?

Vodafone levert de Motorola V525 in haar eigen verpakking met Live logo's. Ook is de telefoon Live-branded (dat wil zeggen: Dat de software door Vodafone zelf is aangepast).

De handleiding die bij de Motorola is geleverd is geheel Nederlandstalig. Ook de Vodafone aanpassingen in het menu zijn aangepast in de handleiding zodat de gebruiker meteen een herkenning krijgt en niet eerst andere iconen moet leren. De handleiding is erg duidelijk en laat stap voor stap met grafische hulpmiddelen zien hoe men moet handelen in bepaalde situaties of hoe men de camera het beste kan afstellen. Ook wordt er netjes uitgelegd hoe bepaalde opties gevolg kunnen hebben op het gebruik van de gsm.

Bij het toestel wordt standaard ook een mono-headset geleverd. Dit is opvallend daar de V525 over bluetooth beschikt en geen bluetooth headset meegeleverd krijgt. Echter de gemiddelde bluetooth headset is net zo duur als de V525 dus klagen mag men niet.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel