LG Secret KF750 review


Opnieuw een echte ‘eyecatcher’ van LG. Iedere design-bewuste telefoongebruiker zal zich aangetrokken voelen tot dit mooie nieuwste model, uit de Blacklabel-serie, dat in het tweede kwartaal van 2008 is uitgebracht.

Voorgangers in deze serie, waarin de telefoon niet langer wordt gezien als gebruiksvoorwerp maar als stijl-item, zijn de Chocolat en de Shine. Niet alleen het uiterlijk is aanlokkelijk, de telefoon biedt ook genoeg mogelijkheden voor degene die meer van zijn of haar telefoon eist dan een prachtig design.

LG heeft de naam LG Secret niet voor niets gekozen: "Hiermee prikkelt LG de nieuwsgierigheid onder consumenten naar de uitgebreide features. De mysterieuze naam verleidt ze om continu de innerlijke mogelijkheden van de telefoon met tijdloze stijl te blijven ontdekken", aldus LG. Het merk heeft een grootscheepse reclame gedraaid om zowel het uiterlijk als de features van deze telefoon bekend te maken. De duurzame materialen zorgen er volgens LG voor dat de telefoon er altijd als nieuw uit blijft zien, de slogan die bij de telefoon hoort luidt dan ook niet voor niets: ‘style that lasts’.

Dit toestel is meer dan een waardige concurrent voor bijvoorbeeld de Samsung G800, die eveneens een camera van 5.0 Mpixels heeft. De LG Secret is echter een stuk dunner en lichter. De Sony Ericsson K610i Carbon is gemaakt van hetzelfde duurzame materiaal als de Secret, maar heeft een camera van slechts 2.0 Mpixels.

Op de eerste indruk gebaseerd lijkt het alsof we hier met een toptelefoon te maken hebben. In deze review gaan we kijken of de telefoon qua functionaliteit ook de moeite waard is. Is het toestel makkelijk te bedienen, is de camera van goede kwaliteit en doet deze telefoon zijn naam recht aan door genoeg ‘secrets’ te bevatten?

Wat zit er bij het toestel?

Het toestel wordt geleverd in een mooie zwarte verpakking die doet denken aan een sieradendoosje, helemaal in de stijl van de Secret. De telefoon wordt compleet geleverd met lader, headset, batterij (800 mAh), USB-kabel, handleiding en cd-rom. Daarnaast is een beeldschermwisser toegevoegd, die er voor zorgt dat vingerafdrukken van het scherm afgepoetst kunnen worden. Alles zit overzichtelijk in de doos verpakt, ook hieraan is veel zorg besteed. De onderdelen zien er kwalitatief goed uit. De headset werkt naar behoren, al is de bas-toon wat matig.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel