LG Optimus One P500 review


De P500 Optimus One is één van de twee smartphones die LG in als opvolger van de LG GT540 Optimus, op de markt heeft gebracht. Het is een stijlvol toestel in de Android-serie, dat is uitgerust met Android 2.2 Froyo.

LG richt zich met deze nieuwe release voornamelijk op consumenten die voor het eerst een smartphone aanschaffen. Het toestel is uitgerust met veel internetfuncties en om het vinden van applicaties makkelijker te maken, heeft LG een ‘App advisor’ ingebouwd, die gebruikers iedere twee weken tien applicaties adviseert. Daarnaast beschikt het toestel over de nieuwste Google mobiele functies. Wij zijn benieuwd of het gebruik van internet zo gemakkelijk is als LG beweert.

De LG P500 Optimus One is te vergelijken met de LG E720 Optimus Chic die gelijktijdig op de markt is gekomen. Andere equivalenten zijn budget-toestellen op Android, zoals de HTC Wildfire en de Samsung i5500 Galaxy Europa

Wat zit er bij het toestel?

Omdat we het toestel vrij vroeg mochten testen, heeft de fabrikant nog geen verpakking kunnen samenstellen. Het toestel en de 1500 mAh batterij werden daarom afgeleverd zonder oplader of accessoires.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel