LG Optimus GT540 review


Voor haar tweede Androidtoestel heeft LG besloten om deze in de markt te zetten als prepaidtoestel. Het toestel is met een SIM-kaart van Vodafone verkrijgbaar voor 130 euro.

Mobiele telefoons met Android zijn over het algemeen toestellen met veel functies en vooral intensief gebruik van internet. Een prepaidtelefoon is vaak wat minder uitgebreid qua functionaliteit om de prijs te drukken. Wij waren dan ook erg benieuwd hoe LG deze combinatie heeft uitgewerkt in de GT540 Optimus.

In zijn segment is concurrentie voor de GT540 Optimus, zeker op Androidgebied, beperkt. Een belangrijke tegenstrever kan de LG GW620 zijn. Daarnaast zijn er de Sony Ericsso Vivaz en Samsung S8000 Jet die niet op Android draaien.

Wat zit er bij het toestel?

In het piepkleine doosje ligt bovenin het toestel met een 1500mAh batterij. Onder het toestel zijn een USB-kabel met verloopstekker, headset, 2GB microsSD en de handleiding te vinden. Het comfort en de kwaliteit van de headset laten nogal wat te wensen over. Door de 3.5mm audiojack-aansluiting kan gemakkelijk voor een andere gekozen worden.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel