LG Optimus 2X Speed P990 review


De reclame-boodschappen van LG over de nieuwe Optimus 2X Speed liegen er niet om. Het toestel wordt met trots ’s werelds snelste smartphone genoemd.

Niet verwonderlijk, want met dit toestel heeft LG de allereerste smartphone met dual-core-processor in handen. Dit zou de snelheid van het toestel tot ongekende hoogten moeten brengen. Can you handle the speed? daagt de radioreclame ons uit.

NieuweMobiel.NL ging de uitdaging aan en onderzocht of het toestel de hooggespannen verwachtingen waarmaakt. Hebben andere high-end smartphones, zoals de iPhone 4 en de HTC Incredible S, werkelijk iets te vrezen van deze pijlsnelle concurrent?

Wat zit er bij het toestel?

De Optimus 2X Speed wordt geleverd in een strak vormgegeven kartonnen doos. De telefoon glimt ons al meteen tegemoet op het moment dat we de doos openen. Het toestel ligt ingebed in een kartonnen houder. Onder de flap vinden we een gebruikershandleiding, een headset met audio jack adapter, een opzetstuk voor de oplader en een USB-datakabel. De bijgeleverde batterij heeft een capaciteit van 1500 mAh. Alle accessoires zien er netjes uit. Het aanbod is basic, maar levert alle benodigdheden. Het is prettig dat er geen overbodige gadgets bijgeleverd worden.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel