LG F3000 review


De LG F3000 is het enige toestel wat ooit geproduceerd is waarbij de fabrikant heeft gekeken naar een auto. Dit concept was al van enkele andere soorten producten bekend zoals computermuizen en horloges, maar voor mobiele telefoons is het nog nieuw.

Het maakt de F3000 met zijn sportauto look dus heel uniek.

Buiten het feit dat het toestel een unieke look heeft. Heeft LG ook het menu en geluiden aangepast zodat ook het gevoel van het toestel "sport auto" uitademt. Het toestel is erg chique afgewerkt en met een redelijk fors geheugen aanboord. Het toestel is ook goed als MP3 speler, voor enkele liedjes onderweg, te gebruiken. Daarnaast is er ook een 1.3 megapixel camera en Bluetooth aanwezig. Altijd handig voor de hippe gebruiker met zijn sportauto look telefoon.

Het toestel is in Europa al een langere tijd op de markt, maar is sinds kort ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar. De stijlvolle F3000 heeft daar geen directe opponenten binnen zijn concept.

Het pakket van de F3000 is best netjes voor de kleine doos waar het in zit. Naarmate het uitgepakt wordt, verbaasd men zich over de inhoud. Een groot aantal dingen zijn standaard, zoals de datakabel met USB aansluiting en koord voor om de pols. Andere onderdelen zoals de headset zijn meer de moeite waard om door te nemen. De kwaliteit van de headset is redelijk tot goed.

Wat zit er bij het toestel?

De LG F3000 wordt met een aantal accessoires geleverd. Men moet er niet al te veel van verwachten, maar de doos is aardig gevuld.

- Het toestel zelf
- Oplader
- Batterij
- Key koord
- Datakabel
- Stereo headset met afstandbediening
- Nederlandse handleiding
- CD ROM met Engels PC Suite
- Overige documenten

Een ander onderdeel van het accessoires pakket is de handleiding die zeer duidelijk is met gebruik van verschillende kleuren. Het boekje is vele malen beter dan een handleiding van Motorola of Samsung en vertelt ook echt welke functies in het toestel aanwezig zijn.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel