LG Chocolate Touch BL40 review


The shape of the future. Dat is volgens LG wat ze met de LG BL40 Chocolate Touch op de markt brengen. Dit toestel werd afgelopen september gepresenteerd als de nieuwste telg in de Black Label familie.

Het 4 inch grote scherm met een resolutie van 800 bij 345 pixels maakt het zeker tot een opvallende verschijning Als andere fabrikanten dit idee navolging gaan geven wordt het hoog tijd om deze nieuwe afmetingen eens in de praktijk te testen.

Door zijn unieke karakter is het lastig om een aantal directe concurrenten voor de BL40 te benoemen. De concurrentie zal vooral komen van andere non-smartphones zoals de Samsung S8000 Jet en de LG GC900 Viewty Smart.

Wat zit er bij het toestel?

Onder het toestel zitten in het doosje een 1000 mAh batterij, een witte headset met in-ear dopjes, een USB-kabel met een opzetstuk voor het stopcontact, een handleiding en een CD-rom met software. De headset valt door de witte kleur een beetje uit de toon maar is wel van goede kwaliteit, zit prettig en heeft een 3.5mm plug. Het is wat krenterig van LG om geen MicroSD-geheugenkaartje mee te leveren bij een toestel dat wel als vlaggenschip van het merk gezien mag worden.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel